Sparta Fitness Solutions Montenegro kao odgovorna kompanija koja posluje regionalno se maksimalno trudi za tačnost informacija na našem web sajtu, kada je riječ o prikazu proizvoda, cijenama, akcijskim ponudama, dostupnosti artikala i drugo. S obzirom da poslujemo kroz više od 5 kanala distribucije ( web shop, facebook, instagram, lična preporuka, B2B poslovanje ) , nismo u mogućnosti da u svakom momentu ažuriramo trenutno stanje na web shopu, s toga Sparta Fitness Solutions MONTENEGRO NE SNOSI NIKAKVU ODGOVORNOST za eventualne nedostatke informacija vezanim za cIJenu, dostupnost, opis određenog proizvoda. Kao što smo napisali na samom početku, trudimo se da sva stanja budu u realnom vremenu uvek ažurirana i trudićemo se još više za što tačniji prikaz podataka.

Akcijske ponude u organizaciji naše kompanije su uvek jasno prikazane i uvek važe do određenog datuma ili do isteka zaliha određenog proizvoda.

Apelujem na sve naše kupce da ako imaju neku dilemu u svakom slučaju nas kontaktiraju putem emaila sa upitom za određene proizvode, naš zvanični email je office@spafits.com .